Recenzii
Recenzii
Despre
Harta
Contact
Imagini
Locatii Similare
 • Rating Final
  rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon

  Notata individual pentru:

  Preturi
   rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon
  Profesionalism
   rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon

  Trebuie sa fii logat ca sa adaugi recenzie.

 • ECHIPA CARDIOTIM:

  • Dr. Milovan SLOVENSKI, medic primar cardiologie, competenta cardiologie interventionala

  • Dr. Ioana CIOABA, medic specialist cardiologie

  • Dr. Alexandru GHEORGHIU, medic specialist cardiologie,competenta cardiologie interventionala

  • Dr. Corina STIRBAN, medic specialist cardiologie, competenta ultrasonografie vasculara

  • Dr. Eugenia TUSTEAN, medic specialist cardiologie

  MEDICI COLABORATORI:

  • Dr. Dan GAVRILESCU, medic primar cardiologie, competenta cardiologie interventionala

  • Dr. Gabriel IVANICA, medic primar cardiologie, electrofiziologie – Cabinet ROCORDIS

  • Dr. Dragos COZMA, medic primar cardiologie, electrofiziologie

  • Dr. Marius SINTEAN, medic primar Anestezie Terapie Intensiva, terapia durerii

  • Prof. dr. Mirela TOMESCU, medic primar cardiologie, medicina interna

  • Dr. Istvan GYALAI, medic primar cardiologie

  • Dr. Alen LUKA, medic specialist cardiologie

  • Dr. Luminita VELCEAN, medic specialist cardiologie

  • Dr. Ana LASCU, medic specialist chirurgie cardio-vasculara

  • Dr. Mihaela Gheorghiu, medic specialist cardiolog

  CARDIOTIM reprezinta un sistem integrat de servicii medicale cardiologice, pornind de la consultatii in ambulator pana la interventii cardiovasculare intraspitalicesti de maxima complexitate.

  ECHIPA NOASTRA este compusa din medici cardiologi cu o vasta experienta profesionala dobandita in cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare Timisoara si in spitale prestigioase din strainatate, precum si din personal medical auxiliar competent si dedicat.

  Utilizam APARATURA DE ULTIMA GENERATIE cu posibilitatea efectuarii unei game variate de INVESTIGATII DE SPECIALITATE (incepand de la ECG, ecografie cardiaca, test de efort si ajungand, in functie de necesitate, pana la coronarografie, studio electrofiziologic etc.).

  Cardiotim propune SOLUTII MEDICALE PERFORMANTE intr-un ambient conceput si dezvoltat in jurul pacientului. Ne adresam tuturor pacientilor adulti cu boli cardiovasculare, in orice faza a afectiunii, furnizand servicii cardiologice complete de la preventie pana la interventii cardiovasculare complexe si reabilitare.

  MISIUNEA NOASTRA este practicarea cardiologiei in conditii de maxima competenta, siguranta si discernamant in vederea stabilirii diagnosticului, a selectarii si aplicarii strategiei terapeutice optime pentru fiecare pacient in parte.

  Efectuam o gama larga de PROCEDURI DIAGNOSTICE SI INTERVENTIONALE, de la coronarografie si angiografii periferice la angioplastii coronariene cu implant de stent activ farmacologic sau stent bioresorbabil (stent ABSORB) , angioplastii periferice cu stentare, embolizari, implant de stimulator cardiac, implant de defibrilator cardiac, terapie de resincronizare cardiac, studii electrofiziologice si proceduri de ablatie prin curent de radiofrecventa.

  CLINICA DE CARDIOLOGIE din Timisoara dispune de 10 paturi, repartizate in 7 saloane, respectiv o unitate de terapie intensiva pentru monitorizarea pacientilor critici. Toate saloanele beneficiaza de aparatura moderna de supraveghere continua a parametrilor vitali, respectiv de un sistem integrat de monitorizare continua a pacientilor internati. Fiecare salon este modern mobilat si dispune de grup sanitar propriu cu dus, instalatie de climatizare, TV cu cablu, telefon, internet wireless.

  Noutati:

  • EMBOLIZAREA FIBROAMELOR UTERINE

  EMBOLIZAREA FIBROAMELOR UTERINE reprezinta o metoda moderna, nonchirurgicala, de tratament a fibroamelor uterine.

  Principiul metodei este reprezentat de intreruperea alimentarii cu sange a fibromului, realizata prin blocarea arterelor tributare, respectiv a arterelor uterine. Aceasta se realizeaza prin injectarea directa a unor particule biocompatibile de mici dimensiuni, avand ca urmare resorbtia complete sau reducerea dimensiunilor fibromului, precum si ameliorarea simptomatologiei.

  Embolizarea uterina a fost introdusa in pracica medicala in urma cu 20 de ani si, datorita caracterului minim invaziv si a recuperarii rapide (majoritatea pacientelor parasesc spitalul dupa 24 ore), a devenit in prezent o alternativa tot mai frecvent utilizata in tratamentul fibroamelor uterine.

  Indicatia efectuarii procedurii se realizeaza de catre medical ginecolog dupa evaluarea completa a pacientei si prezentarea tipurilor de tratament disponibile (tratament hormonal, miomectomie, histerectomie, embolizare etc.). Procedura este realizata in cadrul laboratorului de cateterism de catre radiologul/cardiologul interventionist, sub anestezie locala.

  INCEPAND DIN LUNA AUGUST 2015 OFERIM ACEASTA OPTIUNE MODERNA DE TRATAMENT IN CADRUL CLINICII CARDIOTIM TIMISOARA.

  • PRIMA INCHIDERE PERCUTANA A UNUI DEFECT SEPTAL INTERATRIAL IN VESTUL TARII

  In data de 04.07.2015, in cadrul clinicii CARDOTIM Timisoara a fost efectuata prima interventie de inchidere percutana a unui defect septal interatrial, beneficiara fiind o pacienta in varsta de 39 ani.

  Interventia a fost realizata de dr. Milovan SLOVENSKI (CARDIOTIM), in colaborare cu dr. Igor NEDELCIUC (IBCV Iasi), dr. Dan GAVRILESCU si prof. dr. Adina IONAC (IBCV Timisoara), alaturi de intreaga echipa CARDIOTIM.

  Inchiderea percutana reprezinta metoda de electie pentru tratamentul majoritatii defectelor septale interatriale, datorita caracterului minim invaziv, a eficientei ridicate, respectiv a ratei extrem de scazute a complicatiilor. Procedura s-a desfasurat sub anestezie locala, pacienta fiind externata dupa 24 ore.

  Mentionam ca aceasta este prima procedura de acest fel realizata in Timisoara si in vestul tarii si ne exprimam speranta ca prin acest prim pas sa deschidem drumul catre rezolvarea minim invaziva a majoritatii cazurilor de acest fel, in acord cu recomandarile societatilor internationale, in conditiile in care in tara noastra interventiile chirurgicale pe cord reprezinta inca abordarea uzuala.

  • Contract cu C.N.A.S.

  Incepand din luna mai 2015 oferim in cadrul cabinetului din LUGOJ consultatii prin contract cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

  • Investigatii electrofiziolologice de varf

  Incepand din luna septembrie 2014, am initiat colaborarea cu dr. Gabriel IVANICA (Rocordis), reputat electrofiziolog, cu ajutorul caruia vom oferi pacientilor nostri acces la investigatii si proceduri electrofiziolologice de varf, atat pentru adulti cat si pentru copii:

  • Studiu electrofiziologic adulti/copii
  • Ablatie prin curent de radiofrecventa pentru tahicardie paroxistica supraventriculara (TPSV)
  • Ablatie prin curent de radiofrecventa pentru flutter atrial, tahicardie atriala etc.
  • Ablatie prin curent de radiofrecventa pentru extrasistolie ventriculara
  • Ablatie prin curent de radiofrecventa pentru tahicardie ventriculara”
 • No Records Found

  Sorry, no record were found. Please adjust your search criteria and try again.

 • Adresa: Strada Franyó Zoltán 6
  Timișoara
  Județul Timiș
  Romania