Recenzii
Recenzii
Despre
Harta
Contact
Imagini
Locatii Similare
 • Trebuie sa fii logat ca sa adaugi recenzie.

 • Salonul de Infrumusetare Monica a fost infiintat in anul 1991, in Timisoara, avand ca domenii principale de activitate serviciile estetice – cosmetica, machiaj, coafura, manichiura, pedichiura, frizerie – si de intretinere corporala – impachetari calde si reci, masaj, sauna, fitness, solar.

  Salonul isi desfasoara activitatea in doua zone importante din Timisoara – Complexul Studentesc si Zona Soarelui.

  De-a lungul timpului, domeniile de activitate s-au diversificat, astfel ca in prezent Salonul de Infrumusetare Monica activeaza in inca doua domenii importante.

  Din 2003, este unic importator si distribuitor al produselor cosmetice profesionale Jean d’Arcel, companie germana cu o experienta de 50 de ani in domeniu, care exporta in 46 de tari. Lansarea produselor pe piata romaneasca a avut loc in septembrie 2004, la hotel Marriot din Bucuresti.

  Iar din 2010, Salonul de Infrumusetare Monica organizeaza cursuri de formare profesionala in cadrul Scolii de Estetica Monica: cosmetica, machiaj, coafor, frizerie.

  Salonul de Infrumusetare Monica a participat la diverse evenimente nationale si internationale – festivaluri de eleganta si frumusete, prezentari de moda si alte spectacole propri; a colaborat cu persoane din showbizul romanesc si cu televiziunile locale.

 • No Records Found

  Sorry, no record were found. Please adjust your search criteria and try again.

 • Adresa: Barbu Iscovescu 2
  Timișoara
  Județul Timiș
  300561
  Romania